Alija

Namnbetydelse Alija

Vad betyder Alija?

Här hittar du information om namnet Alija.

Vad betyder ditt namn Alija? Namnbetydelse, namnstatistik, ursprung, mm.

Alija är ett kvinnonamn.

Alija

Alija år 2009.

Födelsenamn
Alija Salahowa
Födelsedatum
8 juni 1982 (31 år)
Födelseort
Asjgabat, Turkmenska SSR
(idag Turkmenistan)
Bakgrund
 Turkmenistan Vitryssland
Genre(r)
Pop, R&B
Roll
Singer-songwriter, journalist, programledare
Instrument
Sång
...r som aktiv
2004'EUR"
Webbplats
www.aliyamusic.com
Alija (ryska: Алия Сала...ова, Alija Salachova), född Alija Salahowa den 8 juni 1982 i Asjgabat i Turkmenistan, är en vitrysk sångerska med turkmeniskt påbrå. Alija blev känd efter att ha introducerats av producenten Ruslan Rusankov och släppet av singeln "Rembember Me" år 2005.
Diskografi
Singlar
2005 'EUR" "Remember Me"
2006 'EUR" "Here Comes the Time"
2007 'EUR" "Believe Me"
2009 'EUR" "What I Like"
2011 'EUR" "Forever and Ever"
Externa länkar
Officiell webbplats



Källa: Wikipedia, den fria encyklopedin.


Flicknamn Alija: Vad tycker andra om Alija?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*