Alisha

Namnbetydelse Alisha

Vad betyder Alisha?

Här hittar du information om namnet Alisha.

Vad betyder ditt namn Alisha? Namnbetydelse, namnstatistik, ursprung, mm.

Alisha är ett kvinnonamn.

Alisha, född 1968, är en amerikansk dance popsångerska som hade några hits under 1980-talet och 1990-talet. Hon släppte sitt självbetitlade debutalbum 1985 på Vanguard Records. Albumet innehöll låtarna All Night Passion (#4 Hot Dance US), Baby Talk (#1 Hot Dance US), och Too Turned On (#6 Hot Dance US). Albumet såldes i över 2 miljoner exemplar. Hennes andra album Nightwalkin släpptes 1987 på RCA Records. Albumet innehöll låtarna Do You Dream About Me? från filmen Mannequin och Into My Secret (#9 Hot Dance US). Hennes tredje album Bounce Back släpptes på MCA Records 1990. Låten Bounce Back var hennes sista hit (#10 Hot Dance US).
Diskografi
Album
Alisha 1985
Nightwalkin' 1987
Bounce Back 1990 USA #166
Singlar
All Night Passion 1984 #103 Hot 100 #4 Hot Dance
Too Turned On 1985 #6 Hot Dance
Baby Talk 1985 #68 Hot 100 #1 Hot Dance
Stargazing 1986 #16 Hot Dance
Into My Secret 1987 #97 Hot 100 #9 Hot Dance
Let Your Heart Make Up Your Mind 1988 #23 Hot Dance
I Don't Know What Comes Over Me 1988
Bounce Back 1990 #54 Hot 100 #10 Hot Dance
Wrong Number 1990
You've Really Gotten To Me 1990
Wherever The Rhythm Takes Me 1996
You Wanna Be a Star 1999
All Night Passion Remake 2004



Källa: Wikipedia, den fria encyklopedin.


Flicknamn Alisha: Vad tycker andra om Alisha?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*